2011-12-20 18:04:41• hírek • Póti Orsolya

Karácsonyi műsor a Művészeti Iskolában

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola dísztermét ünnepi hangulat járta át kedd este, hiszen hangulatos karácsonyi műsor várta a közönséget. Többek között versek, énekek és klasszikus zongoradarabok hangzottak el az iskola tanulóinak előadásában.

Mint minden évben, úgy idén is hangulatos karácsonyi műsort szervezett a Szatmári Művészeti Iskola. Az intézmény diákjai hétfő délután 17 órától verseket és karácsonyi énekeket adtak elő a szép számban összegyűlt közönségnek. Egy-egy szavalat, vagy ének után a közönség tapssal jutalmazta a diákokat. A rendezvényen a Mikulás is jelen volt ajándékokkal teli puttonyával.

A rendezvény kántáló énekek sorozatával kezdődött, majd magyar, román és angol nyelvű könnyűzenei darabok is elhangzottak. A közönség klasszikus műveket - Schumann, Scarlatti, Mozart darabokat - is hallgathatott, a műsor pedig Boros Marius énektanár a „Holy Night" című dal előadásával zárult.

A karácsonyi műsor többek között olyan tehetséges diákok közreműködésével jött létre, mint Deac Eric, Ary Dávid, Maroscsák Dániel, Diana Derisidan, Hotca Stefania, Lucaci Abigel, Dehenes Dorottya, Gnandt Erik, Barle Simina, Tallian Anna, Gyöngyösi Márk, Csomai Cecilia, Banyai Ottilia, Trif Petru, Lepedus Erzsébet és még sorolhatnánk

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: