2019-11-26 10:53:36• hírek • Bede Emőke

Karácsonyi kórusfesztivált szerveznek Nagykárolyban

December 10 - December 11

Az idei évben december 3. és 22. között ismét nagyszabású programsorozattal készül a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ, és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ. Ennek keretében kerül megrendezésre a Karácsony Varázsa Kórusfesztivál, melynek során úgy magyar, mint román nyelvű énekkarok fellépnek majd a helyi közönség előtt.

2019. december 10., kedd, 18:00 óra - Károlyi-kastély

Karácsonyi dalok román nyelven, fellép a nagykárolyi Sf. Dimitrie Ortodox Templom Kórusa, a nagykárolyi Szent András Templom Kórusa, a nagykárolyi Ortodox Papok Kórusa,   az nagykárolyi Unirea 2009 Egyesület Kórusa, a Crenguța Kórus. A belépés díjtalan!


2019. december 11., szerda, 18:00 óra - Károlyi-kastély

Karácsonyi dalok magyar és német nyelven, fellép a Nagykárolyi Kertvárosi Református Templom Pro Ecclesia kórusa, a nagykárolyi Fatima Templom kórusa, a mezőfényi Gyertyaláng kórus, a kaplonyi  Páter Szabó Dömjén kórus, a Csanálosi Kórus, a Kalazanci Szent József-templom kórusa, a a Nagykároly Belvárosi Református Egyházközségének Károli Gáspár kórusa, a Schwäbischer Männer kórus. A belépés díjtalan!


Szervezők: a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: