2013-12-18 18:24:53• hírek • (x)

Karácsonyi kézműves vásár lesz a Grand Mallban

Kézművesek alkotásai remek ajándékok lehetnek - az alkotók térítésmentesen állíthatnak standot a Grand Mallban.

A Kínából érkező tömeg-árucikkeket árusító boltok között üdítő kivétel a Grand Mall, ahol a karácsonyra való készülődés jegyében rendhagyó kézműves vásárt tartanak december 18 és 22 között. Itt nem csak a karácsonyfa alá kerülő ajándékokat lehet beszerezni, hanem az alkotók itt ismerkedhetnek egymással, tapasztalatot cserélhetnek és bemutathatják mindenkinek, hogy szabadidejükben milyen csodás kis tárgyakat készítenek.

A Grand Mall vásárán bárki bemutathatja kézműves alkotásait, teljesen ingyen, bérleti díjat sem kell fizetni. Azok pedig, akik hivatalosan árusítani is tudják alkotásaikat, ezt is megtehetik.

A kereskedelmi központban ez az első ilyen rendezvény, már közel tíz kézműves állított standot, lehet itt festményeket, fafaragványokat, ékszereket vásárolni - mind-mind helyi kézművesek alkotásai.

A rendezvényt pénteken 17 órai kezdettel a Szatmári Művészeti Iskola tehetséges diákjainak fellépése teszi színesebbé. 18 órától pedig a humorista Ciprian Catunescu, ismertebb nevén Unguru Bulan fogja szórakoztatni.

Azok a kézművesek akik kiállítanának vagy éppen árusítanának alkotásaikból a Grand Mall négynapos vásárán, jelentkezhetnek a 0745-202724-es telefonszámon, illetve a marketing@grand-mall.ro e-mailcímen.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: