2010-11-25 17:43:57• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi ima

„Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen őbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen". Jn. 3,16

Köszönöm neked, mindenható Istenem, hogy úgy szeretted ezt a világot, és benne engem is, hogy egyszülött Fiadat adtad értünk.

Köszönöm Atyám, hogy megkönyörültél ezen a nyomorult, sötétségbe fordult világon és elküldted Jézust, hogy kimentsen minket e jelenvaló gonosz világból. Köszönöm, hogy olyan mélyre hajoltál, amilyen mélyre süllyedtünk. Köszönöm Istenem azt, a nagy-nagy szeretetet, hogy nem sajnáltad és nem féltetted Őt, hanem elküldted, s odaadta magát értünk, helyettünk és miattunk a golgotai keresztre. Dicsőítelek ezért és kérlek, segíts, hogy megnyíljon a szemünk és meglássuk karácsony titkát: mennyire szerettél minket. Szeretném, Uram, hogy szüless meg bennem, amiként Betlehemben, valóságosan. Te elfogadtad azt az istállót is, hiszem, hogy engem is elfogadsz és megszenteled az én életemet is. Nagy irgalmassággal jöttél hozzánk és közénk, hogy bűneinkre bocsánatot nyerjünk és vezesd lépteink a békesség útján.

Áldunk és dicsőítünk a karácsony csodájáért. Testté lettél, lakoztál közöttünk, és azután meghaltál értünk, hogy örök életünk legyen. Szenteld meg, kérlek ünnepeinket és ünneplésünket és erősítsd meg a veled való közösséget. Ámen.

Forrás: Református Imádságoskönyv

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: