2022-05-02 10:01:24• hírek • Fizetett tartalom

Legyen Ön is idősgondozó Ausztriában! Ebben segít a da.Ham Zsuzsanna Kft.

Sokan álmodozunk a külföldi fizetésről, szeretnénk megkeresni az itthoni bérek többszörösét, viszont a legtöbben nem tudjuk, hogyan is vágjunk bele, miként kezdjünk hozzá, talán éppen csak egy segítő kézre, egy közvetítőre volna szükség, hogy biztosra mehessünk.

A da.Ham Zsuzsanna Kft. több mint 8 éve közvetít szatmárnémeti idős- és beteggondozókat ausztriai családokhoz, szem előtt tartva a kölcsönös bizalmat és a mindkét fél részéről való megelégedést.

Ebben az időszakban a da.Ham Kft. új munkatársakat keres, túlnyomó részben hölgyeket 30 és 60 év között. Az érdeklődők a cég Horea utca 1/20 szám alatti irodájában, a Moda Házban adhatják le jelentkezésüket, ahol minden szükséges információról bőséges tájékoztatást kaphatnak.

A Szatmárnémetiben és Ausztriában egyaránt saját irodával rendelkező cég kis számban lehetőséget ad olyanoknak is, akik most még kezdőnek számítanak az idős- és beteggondozás területén, sőt talán a német nyelvtudásuk is csekély, vagy egyáltalán nincs. Ugyanakkor előnyt jelent a legalább alapszintű német nyelvtudás is, illetve az is nagyon jó, ha az érdeklődő korábban már kipróbálta magát ilyen munkakörben, akár idehaza, vagy éppen külföldön.

Amennyiben a jelentkezőt alkalmasnak találják, és ő is dolgozni szeretne, a megkötésre kerülő szerződések román és német nyelven jönnek létre a gondozó és az őt fogadó család között, viszont minden ügyintézést a da.Ham Kft. vállal magára, ezzel is megkönnyítve a felek közti kommunikációt. A munkaszerződésben foglaltak szerint a gondozót az őt foglalkoztató család készpénzben fizeti, tehát a kifizetések nem a közvetítő cégen keresztül zajlanak. Ugyanakkor a gondozó ausztriai biztosítással is rendelkezni fog a szerződés időtartamára.

Ami a béreket illeti, havi szinten készpénzben mintegy 2000 eurós bérre lehet számítani, emellett teljes ellátás, saját szoba és internetkapcsolat áll az gondozók rendelkezésére a teljes ott töltött idő alatt, ezáltal az itthon hagyott családtagokkal történő kommunikáció is biztosított.

Bármilyen felmerülő probléma esetén a da.Ham Kft. - mivel osztrák székhellyel is rendelkezik - személyesen, a közelből segíthet az esetleges kialakult nehézség megoldásában, akár professzionális kérdésekben is, hiszen a cég vezetője, Hám Zsuzsanna is sok éves tapasztalattal rendelkezik a kórházi egészségügyi asszisztencia területén. Mi több, a gondozók utaztatásáról is a cég gondoskodik, saját autóbuszát és sofőrjét állítva az ügyfelek szolgálatába.

„Bármilyen kérdés merül fel, nem csak telefonon vagy e-mailben lehet bennünket elérni, hiszen a cég irodájának ajtaja nyitva áll mindenki előtt. Valljuk, hogy a hosszú távon való együttműködés kulcsa a kölcsönös bizalom, éppen ezért célunk az, hogy olyan személyeket közvetítsünk ki partnereink felé, akik alkalmasak a feladatra, cserébe ezért mi is megbízható családokhoz küldjük őket, ahol a szerződésben foglaltak minden tekintetben teljesítésre kerülnek, illetve vállaljuk a felelősséget azért, amit megígérünk” – vallja Hám Zsuzsanna, a da.Ham Kft. tulajdonosa.

A cég nagy hangsúlyt fektet ugyanakkor a folyamatos tájékoztatásra is, annak érdekében, hogy a naprakész információk eljussanak a dolgozókhoz, úgy a romániai, mind az Ausztriában hatályos szabályok betartása érdekében.

Mindezek után, akinek felkeltettük az érdeklődését, nem kell mást tennie, minthogy ellátogat a cég, Szatmárnémetiben 6 éve működő irodájába, ahol egy személyes találkozó alkalmával mindkét fél kellő információt szerezhet annak érdekében, hogy eldöntsék, kívánnak-e együttműködni a jövőben.

Elérhetőség:

da.Ham Zsuzsanna Kft.
Szatmárnémeti, Horea utca, 1/20, a Kerek Modában.
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között.
tel: 0756 464 798
e-mail: da.ham@gmx.at
Facebook: da.Ham Zsuzsanna SRL Satu Mare

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: