2016-12-20 07:52:53• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi fesztivált tartanak a Kölcseyben

December 19-én az iskola közös karácsonyfájának feldíszítésével kezdődött a fesztivál.

December 19-23.  között  rengeteg rendezvényre kerül sor a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban az adventi várakozás jegyében. Hétfőn  nagyszünetben, az iskola előcsarnokában díszítették fel az iskola karácsonyfáját. Minden osztály készített egy-egy karácsonyfadíszt, amely az osztályt jelképezi. Az egyedi osztálydísz mellé természetesen más, kézzel készített díszek is kerültek.

Kedden a nagyszünetben tartották meg az Újévi fogadalmak napját, melynek keretében minden osztály egy, a jövő évre érvényes, teljesíthető  és eredményeiben mérhető újévi fogadalmat tett. Az osztályok képviselői fel olvasták ezeket, és elhelyezték őket az előre elkészített borítékokban.

A folytatásban

December 21., szerda, 14.15. : Karácsonyi Kézműves Műhely: ajándékokat, ékszereket, díszeket, ajtódíszt készíthettek az alkotóműhelyekben tanárok, illetve kézműves mesterek irányításával.

December 22., csütörtök, 14.30 Karácsonyi vásár a folyosókon: Minden osztály részt vehet a maga készítette ajándéktárgyakkal a vásáron.A bevétel természetesen az osztályé.

A Karácsonyi fesztivál lezárásaképpen december 23-án tartják a Karácsonyi Osztálydíszítő Verseny eredményhirdetését.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: