2011-12-21 17:06:06• hírek • Póti Orsolya

Karácsonyi műsor a szülőknek

December 21-én, szerda este került sor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium V. osztályos diákjainak karácsonyi előadására a gimnázium dísztermében. A diákok osztályfőnökük, Merk Annamária és magyartanárnőjük, Kozák Anikó segítségével készültek fel a műsorra.

Hangulatos ünnepi műsor vette kezdetét szerda délután 17 órától a Kölcsey Ferenc Főgimnázium dísztermében. Az iskola ötödikes diákjai vidám színdarabbal, betlehemes játékkal és zenés-verses összeállítással várták szüleiket és ismerőseiket.

A rendezvény első felében a közönség egy rövid, de szórakoztató színdarabot láthatott, majd betlehemes játékot mutattak be a kisdiákok. A karácsonyi műsorra való felkészülésben Kozák Anikó magyartanárnő segített.

A műsor záróakkordja egy zenés-verses összeállítás volt, amely Merk Annamária énektanárnő közreműködésével valósult meg. A diákok ünnepi dalokkal és versekkel örvendeztették meg az egybegyűlteket.

Egyébként a Kölcsey Ferenc Főgimnázium a karácsonyi ünnepvárás jegyében több tevékenységet is szervezett: kedden  nagyszünetben az iskola kórusa lépett fel, szerdán nagyszünetben a román katedra műsorára került sor,  csütörtök délután pedig a hetedik osztályos diákok előadására várják az érdeklődőket. Időközben nagyon szép ünnepi köntösbe öltöztek az osztályok, az V.-VIII. osztályosok egy karácsonyi kiállítást is készítettek és a diákok egy különleges karácsonyfát állítottak fel, ezúttal gyufásdobozokból.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: