2010-11-25 17:38:41• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi dísztippek

Az évnek ebben az időszakában az üzletek ünnepi pompában tündökölnek és megannyi dekorációs kellékek csábítanak arra, hogy megvásároljuk őket.

Azonban a legkedvesebb dísztárgyak mégis azok, amelyeket saját kezűleg, családtagjainkkal közösen készíthetünk, nem pedig azok, amelyeket az üzletekből készen megvásárolhatunk. Íme két olyan dekorációs tipp, amit otthon is könnyűszerrel elkészíthetünk.

Karácsonyi Csillag: Ehhez szükségünk van néhány színes gömbre, egy kartondarabra, kevés ragasztóra és vízfestékre. Vágjunk ki kartonból egy csillag alakzatot a nekünk tetsző méretben ( de akár több kisebb csillagot is kivághatunk). Miután ezzel megvagyunk, fessük be a kartonfelületet zöld vagy fehér vízfestékkel. Amíg a karton megszárad, tegyük a gömböket egy nagyobb zacskóba és törjük össze közepes darabokra. Majd ezeket a darabokat kenjük be ragasztóval, és ragasszuk a kartonra. Végül fordítsuk meg a kartoncsillagot és ugyanezt a műveletet végezzük el a másik oldalon is.

Illatos buzogány: Ehhez szükségünk van néhány narancsra vagy mandarinra, amelybe néhány szegfűszeg-, vanília- vagy fahéjrudat szurkálunk. Az így elkészült forma egy buzogányhoz hasonlítható, az illata pedig elkápráztató. Amennyiiben keresztülhúzunk rajta egy aranyozott pántlikát, akár a karácsonyfára is felaggasztatjuk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: