2013-05-16 17:16:36• hírek • Póti Orsolya

Nyári Fesztivál: a Joyful énekkar is bemutatkozott

Óriási tapsvihar törte meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal megszokott csendjét és nyugalmát csütörtök délután, ugyanis kezdetét vette a Nyári Fesztivál, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének szezonnyitó rendezvénye.

Az idei Nyári Fesztiválon összesen 35 alkotó - festőművész, grafikus, szobrász és fotós - mutatja be alkotásait, azaz több mint száz képzőművészeti munkát csodálhatnak meg az érdeklődők közel egy hónapon keresztül - tudtuk meg Gergely Csabától, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének elnökétől.

A Nyári Fesztivál május 16-án, csütörtök délután 15 órától nyitotta kapuit a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában, ahol a képzőművészek mellett bemutatkozott a Szatmári Művészeti Iskola Joyful nevű énekkara is Budean Mihály Judit zongoratanárnő irányításával.

Az új szatmári gospel kórus tagjai Covacic Tünde, Pop-Szováti Melinda, Merk Annamária, Süveg Emese, Szórádi Éva, Némethi Judit, Cheovari Ciprian, Nevezi Péter, Süveg Károly, Némethi Sándor és Orbán István, de még csatlakozhat bárki, aki szeret énekelni és kedveli ezt a műfajt.

Az énekkar igencsak feldobta a megnyitó hangulatát, hiszen néhányan már szinte táncra perdültek, végezetül pedig nagy tapssal köszönte meg a közönség az énekesek és a zongoraművésznő produkcióit.

A Nyári Fesztivált Varga Mária, a Szatmári Művészeti Iskola rendezvényfelelőse nyitotta meg, majd Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója, Radu Roca alpolgármester és Gergely Csaba mondott köszöntőbeszédet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: