2012-01-24 10:38:58• hírek • szatmar.ro

Második boltját nyitja a NetMusic Szatmárnémetiben

2010 novemberében nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben Románia legnagyobb zeneboltjának bemutatóterme, mely azóta is folyamatos akciókkal és hangszer különlegességekkel várja kedves vásárlóit. A zenészek és zenepalánták február elsejétől a városközpontban is megtalálhatják a NetMusic termékeit - a már bevált márkás hangszereket és kiegészítőket egyaránt.

A „Dinu Lipatti" Filharmóniával szemben, a régi üzlet helyén nyitja meg új hangszerboltját februártól a NetMusic, mely minőségi hangszerek és kiegészítők széles választékával várja Szatmárnémeti és vonzáskörzetének zenekedvelő lakosságát.

A vásárlókat itt is a már megszokott minőség várja majd, hiszen a bolt többek között olyan márkákat kínál, mint a Roland, Dynacord, Electrovoice, Cort, Boss, Yamaha és sok más minőségi termékeket.

A NetMusic vezetői komoly választékot nyújtanak tanuló félprofi és professzionális modellekből, klasszikus, akusztikus és elektromos gitárokból, gitáralkatrészekből, fúvóshangszerekből, hegedűkből, zongorákból és egyéb hangszerekből. Az új boltban is kaphatóak lesznek, olyan hangszerkiegészítők, mint metronómok, kottaállványok, hangolók, hangszerállványok, hangvillák, zongoraszékek, hangszertokok, húrok és még sok más.

Lassan másfél éve, hogy a NetMusic webáruházzal is várja a zenekedvelőket. Érdemes ellátogatni www.netmusic.ro oldalra, ahol felmérheted mi mindent kínál a bolt.

A hangszerkereskedés egy éve indította el a Roland Zeneiskolát Szatmárnémetiben, ahol bárki megtanulhat kedvenc hangszerén játszani, vagy elmélyítheti tudását elismert zenei szakemberek közreműködésével. A tanfolyamokkal kapcsolatban keresd fel a Netmusic boltot a Dana Kereskedelmi Komplexumban, minden hétköznap 9 és 18 óra között, illetve szombatonként 9 és 14 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: