2011-10-14 15:39:27• hírek • (x)

Érdekel a zenélés? Tanulj a Netmusic-nál!

Iratkozz be te is a Roland Zeneiskolába és légy profi zenész!

A Netmusic.ro, Románia legnagyobb hangszerkereskedése egy éve indította el a Roland Zeneiskolát Szatmárnémetiben, ahol bárki megtanulhat kedvenc hangszerén játszani, vagy elmélyítheti tudását elismert zenei szakemberek közreműködésével. A zeneiskola már egy éve nagy sikerrel működik, nemrégiben viszont - látva a Netmusic eddig elért sikereit - a Roland nemzetközi hírű hangszergyártó is a kezdeményezés mellé állt.

A Netmusic Szatmárnémetiben, az Independentei utcai Dana Komplexumban található székhelyén tartott hangszeroktatásra bárki jelentkezhet 5 éves kortól kezdődően. Több típusú és hosszúságú oktatáson lehet itt részt venni, bárki megtanulhat gitározni, dobolni, zongorázni - s a sort még sokáig folytathatnánk. Gyakorlatilag minden hangszert oktatnak, amit a jól felszerelt hangszerkereskedésben meg lehet vásárolni. Aki pedig beiratkozik egy tanfolyamra, az óriási árkedvezményben részesül hangszervásárlás esetén!

Akiket pedig nem a hangszerek, hanem csupán a zene érdekel, beiratkozhat a deejay és lemezlovas iskolába, ahol elsajátíthatják a szakma fortélyait, a keverőpult és cd-lejátszó kezelésétől a legmodernebb DJ-kontrollerek használatáig.

Az oktatók attól sem idegenkednek, hogy a magában tehetséget érző személy kipróbálja magát. Ez azt jelenti, hogy például egy három hónapos gitároktatásra jelentkező személy néhány hét elteltével azt érezné, hogy számára nem ez a megfelelő választás, a tanfolyam további óráin egy másik, általa kiválasztott hangszer titkainak a megismerésével töltheti.

S ami a legfontosabb: a Roland Zeneiskolában nem a hagyományos módon, azaz hosszasan, unalmas órákon keresztül tart az oktatás, hanem egy modern szemlélettel, lényegre törően, célirányosan zajlik az oktatás, egyéni vagy kis csoportokban. A hangszertanulást a Roland Zeneiskolában izgalmas workshopok, műhelymunkák teszik még színesebbé és izgalmasabbá.

A tanulóknak itt lehetőségük van az ismerkedésre is, az elmúlt időszakban nem egy zenekart alapítottak a lelkes tanulók. A Roland Zeneiskolában lehetőség van továbbá saját demo-felvételek rögzítésére is, így az iskolában frissen alakult zenekarok akár első felvételüket is elkészíthetik, anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

Roland Zeneiskola - ahol jó tanulni

A zenei szakemberek közreműködésével zajló oktatást egy ingyenes felmérés előz meg: itt az oktatók megvizsgálják, mennyire van zenei hallása vagy ritmusérzéke a jelentkezőnek, s annak alapján is tudnak neki hangszert ajánlani. Egyébként a zenetanulás nem feltétlenül csak a zenei hallástól függ.

Az oktatók elmondása szerint a tanfolyam során is sokat lehet tanulni, s megfelelő ambícióval, kitartással bárkiből lehet zenész. Az érdeklődők már most felkereshetik a Netmusic boltot a Dana Kereskedelmi Komplexumban, minden hétköznap 9 és 18 óra között, illetve szombatonként 9 és 14 óra között. Néhány fontos kérdésre természetesen választ kaphatnak a Netmusic.ro internetes áruház oldalán is.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: