2012-02-10 13:30:31• hírek • (x)

A Netmusic már a régi városközpontban is vár!

Látogass el a Netmusic február elején megnyitott legújabb szatmárnémeti boltjába, és válaszd ki álmaid hangszerét!

Románia legnagyobb zeneboltjának, a Netmusic-nak 2010-ben nyílt meg a szatmári bemutatóterme a Dana Kereskedelmi komplexumban, február elején pedig egy újabb boltba is betérhet az, aki minőségi hangszereket vagy kiegészítőket szeretne vásárolni.

Mert a választék a „Dinu Lipatti" Filharmóniával szemben található boltban is hatalmas: zongorák, szintetizátorok, gitárok, dobok és számos egyéb hangszer várja a vásárlókat, de keverőpultot, mikrofont és hangfalakat is innen érdemes beszerezni. A vásárlókat itt olyan márkák várják, mint a Roland, a Dynacord, az Electrovoice, a Cort, a Boss, vagy a Yamaha - ezek mind a legmagasabb minőséget jelentik a zeneiparban.

S ha már megvan a hangszer, érdemes beiratkozni a több mint egy éve működő Roland Zeneiskolába, hiszen ott a különböző hangszerek szakértői adják át tudásukat az amatőröknek, úgy, hogy a tanulás egyszerre szórakozás is. A tanítási módszerek itt eltérnek a megszokottól, de kiemelkedően hatékonyak. A tanfolyamokkal kapcsolatban keresd fel a Netmusic boltot a Dana Kereskedelmi Komplexumban, minden hétköznap 9 és 18 óra között, illetve szombatonként 9 és 14 óra között.

Netmusic - új boltot nyitottak a régi városközpontban

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: