2009-12-18 17:26:13• hírek • Parajdi Andrea

Karácsonyi ajándékok a Reménysugártól

A téli ünnepek idején immár nyolc éve rendszeresen felkeresi a Reménysugár program csapata a kolozsvári Onkoterápiás Gyermekklinika kisbetegeit.

A Hans Lindner Alapítvány által szervezett Reménysugár program célja, hogy minden olyan családnak segítséget nyújtson, ahol rákos kisgyerek található. Nemcsak, hogy támogatják őket különböző felajánlásokkal, hanem rendszeresen szerveznek számukra olyan programokat, amelyekkel örömteli és feledhetetlen pillanatok részesei lehetnek a beteg gyerekek.

Ahogyan az elmúlt nyolc évben, úgy idén is a Reménysugár program csapata Karácsony alkalmából felkereste a kolozsvári Onkoterápiás Gyermekklinikán kezelt kisbetegeket. A gyerekeknek különleges élményben lehetett részük, ugyanis amellett, hogy ajándékokkal halmozták el, Cserey Csaba dobos közreműködésével egy kis karácsonyi zenés produkcióval is meglepték őket.

A karitatív akcióból a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont diákjai is kivették a részüket, akik afrikai öltözékbe burkolózva szórakoztatták különböző tánctípusokkal a lurkókat. A nap végére, hangulatfokozásként egy hatalmas torta is megérkezett, amely újabb mosolyt csalt a kicsik arcára.


Szebbé tették a rákos kisgyerekek karácsonyát.
Szebbé tették a rákos kisgyerekek karácsonyát


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: