2018-11-28 17:00:40• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi Kézműves Kiállítás és Vásár az Aranykapu Kulturális Egyesület szervezésében

November 30-án, pénteken XIV. alkalommal nyitja meg kapuit a Karácsonyi Kézműves Kiállítás és Vásár az Aranykapu Kulturális Egyesület szervezésében Szatmárnémeti központjában, a Batthyányi (Corneliu Coposu) sétányon, a Szatmári Karácsonyi vásár keretén belül.

A december 24-ig tartó eseményen, mely a város téli kulturális-turisztikai életét jelentősen meghatározó rendezvénnyé vált az évek folyamán, elsősorban a helyi és a térségből érkező kézművesek illetve termelők vesznek majd részt. A 7 kiállító standon több mint 10 kiállítótól a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó hagyománytisztelő és innovatív kézműves portékák és kézműves finomságok egyaránt megtalálhatóak majd.

 

A vásár kínálatából: természetes anyagokból készült karácsonyfadíszek, betlehemes asztali dekorációk a szent családdal, kézműves gyertyák, tiffany-üveg mécsesek, méz és méhészeti termékek, természetes lekvárok és szörpök, nemezből készült használati tárgyak és játékok, ékszerek, bőrműves tárgyak, övek, táskák, naturkozmetikumok és kézműves szappanok, ünnepi ruhák, terítők és kötött, meleg pulóverek valamint számtalan ajándékozható, míves portéka.

 

A vásár naponta 10.00 és 20.00 óra között látogatható majd. A vásár hangulatát a fűszeres forralt bor és a kürtös kalács varázsolja még meghittebbé.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: