2012-12-16 16:21:35• hírek • Póti Orsolya

Karácsonyfadíszek készültek az Ezüst Ünnepvárón

Idén három egymást követő vasárnap szervezett ünnepváró játszóházakat a Szatmárnémeti MADISZ. Az utolsó alkalomra, az Ezüst Ünnepváróra december 16-án került sor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium étkezdéjében.

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban nem csak hétköznaponként, hanem hétvégenként is ünnepi hangulat van, hiszen a MADISZ itt rendezte meg három egymást követő vasárnap ünnepváró foglalkozásait.

Az „Adventi Ünnepvárón", azaz advent első vasárnapján a résztvevők adventi koszorúkat és naptárakat készítettek, míg a „Bronz Ünnepváró" ajtó-, asztal-, ablakdísz és mézeskalácsdísz készítésnek adott alkalmat.

December 16-án, vasárnap délután is szép számban gyűltek össze gyerekek és szülők a Kölcsey kantinjában, ahol különféle karácsonyfadíszek készültek. Az Ezüst Ünnepvárón résztvevők többnyire hagyományos fenyőfadíszeket állíthattak elő; az ügyes kezek alól csuhéangyalkák, gyöngycsillagok és mézeskalácsdíszek kerültek ki, de szaloncukor is készült nagy mennyiségben.

A szervezőktől megtudtuk: rendkívül nagy volt az érdeklődés a foglalkozások iránt, hiszen az első rendezvényen több mint kétszázan az utolsó kettőn pedig közel háromszázan vettek részt.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: