2012-12-20 12:55:39• hírek • Kocsis Zoltán

Karácsonyfa díszítésével és koszorúzással ünnepeltek a Kossuth Kertben

Karácsonyfa díszítésével és a Kiss Gedeon szoborának megkoszorúzásával köszöntötték a közelgő karácsonyi ünnepeket a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség alkalmazottai, dolgozói.

A kis csapat előbb feldíszítette a Zöld Házban felállított öko-karácsonyfát: a fenyőre csak olyan díszek kerültek fel, amelyeket újrahasznosítható hulladékból készítettek a Kossuth-kertben található oktatási központban.

Ezt követően a munkatársak megkoszorúzták a Kossuth-kert megalkotójának, Kiss Gedeonnak Zöld Ház előtt álló szobrát, egyben megünnepelve az emlékmű két évvel ezelőtti felállításának jubileumát.

„Ezen alkalommal szeretnénk köszöntet mondani minden olyan állampolgárnak, akik az idén részt vettek a környezetvédelmi akcióinkban, együtt hozzájárulva, hogy példát mutassunk tudatosságból és a megyénk iránti megbecsülésről. Ismét bebizonyítottuk, hogy céljainkat csak akkor érhetjük el, ha közösen gondolkozunk és dolgozunk és nem másokra várunk", jelentette ki Békéssy Erzsébet, a Környezetvédelmi Ügynökség igazgatója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: