2013-12-11 18:03:35• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyfa díszeket készítenek a Fonó-Házban

Az Aranykapu Fonó-Ház Kézműves Műhelyében egyedi karácsonyi díszek készülnek ezen a héten is.

Pénteken, december 13-án 16 órától a 7-9 évesek domborított technikával készíthetnek fenyőfadíszeket, míg 18 órai kezdettel a 10-12 évesek csoportjában kerámia angyalokat formázhatnak a résztvevők.

A "Készüljünk tudatosan a karácsonyi ajándékozásra! - Kézműves termékek testközelből" elnevezésű kezdeményezés e heti meghívottja Sályi Róbert és Panna keramikusok, akik a szatmáriak többsége számára már jól ismert ékszereket, órákat, fenyőfadíszeket és mécsestartókat hozzák majd el a mesterségük iránt érdeklődő közönségnek. A bemutatóra pénteken délután, fél 6 és 6 óra között kerül sor.

A "Playground-Játsszunk angolt!" elnevezésű angol nyelvműhely csütörtökön, december 12-én továbbra is két időpontban, 17.00 órától a kezdőket, 18.00 órától pedig a haladókat várja játékkal, mesével, énekkel tanulni angolul.

A szervezők kérik a szülőket, hogy előzetesen jelentkezzenek be a foglalkozásokra a  következő elérhetőségeken: Nezezon Enikőnél a 0744-687813-as, vagy Takács Andreánál a 0741-182063-as telefonszámokon, illetve az aranykapuegyesulet@yahoo.com e-mail címen. Az Aranykapu Fonó-Ház helyszíne a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt található.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: