2007-12-20 19:00:30• hírek • István Löchli

Karácsonyi ünnepség a Kölcseyben

 Tizennegyedik alkalommal szerveztek műsort a Kölcsey diákjai a nyugdíjba vonult tanároknak.

Egy családias és meghitt hangulatú ünnepségre került sor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium dísztermében, ahol a gimnázium nyugdíjba vonult tanárainak egy műsort adtak elő a tanintézet kisdiákjai. 

 


 


A Kölcsey Alapítvány szervezésében megtartott hagyományos műsoron, melyet már 14. alkalommal tartottak meg, a tanintézet ötödikes illetve hatodikos kisdiákjai egy meghitt hangulatú műsort adtak elő, melyen énekekkel és szavalatokkal tisztelték meg a nyugalmazott tanárokat. A Pataki Enikő osztályfőnök irányításával készült zenés-verses műsort követően, hagyományosan harminc hátrányos helyzetben levő diákot ajándékozott meg szeretetcsomagot a Kölcsey Alapítvány.

Ezt követően a nyugdíjba vonult tanárokat egy kisebb vendégségre invitálták, ahol őket is megtisztelték egy ajándékcsomaggal, így adózva hosszú éves munkásságuknak. Amint azt Cziprisz Imre, az ünnepség szervezője a megjelenteknek elmondta, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium igen eredményes évet tudhat maga mögött ugyanis a diákok közül mindenki sikeresen teljesítette a képességvizsgát, illetve a 2006-2007-es tanévben végzett tanítványok 100 százalékának sikerült leérettségiznie. "A nagyarányú sikerhez nemcsak a jelenlegi tanárok járultak hozzá, hanem az alapokat a már nyugdíjas tanárok rakták le, nélkülük soha nem ért volna el ilyen nagy érdemeket a gimnázium." – mondta Cziprisz Imre.
 
 
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: