2016-04-28 00:15:11• hírek • Hirado.hu

Kapufából ugyanannyit, de gólból eggyel többet lőtt az Atletico

Az Atlético Madrid hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája elődöntős párharcának első felvonásán.

Nagy lendülettel kezdett az Atlético Madrid, és a 11. percben Saul Niguez a kezdőkörből indulva, három spanyol Bayern-játékost kicselezve csavart el gyönyörűen Manuel Neuer mellett a hosszú sarokba. Ezt követően a müncheniek óriási labdabirtoklási fölénybe kerültek, de egyetlen helyzetet sem tudtak kidolgozni a nagyszerűen védekező madridiakkal szemben.

A fordulást követően állandósult a Bayern-nyomás, s az 54. percben kis híján egyenlített Josep Guardiola csapata, de David Alaba 30 méteres bombája a felső lécről lefelé vágódva a vonal elé pattant. Két perccel később újabb müncheni helyzet után lélegezhetett fel a Vicente Calderón közönsége, Javi Martínez közeli fejesét védte Jan Oblak.



A szórványos hazai támadások egyikéből majdnem megduplázta előnyét Diego Simeone együttese, de Fernando Torrese ziccerénél a jobb kapufán csattant a labda. A hajrában sem változott a játék képe, a Bayern támadott, de gólt nem szerzett.

Bajnokok Ligája, elődöntő, első mérkőzés:
Atlético Madrid-Bayern München 1-0 (1-0)
Madrid, Vicente Calderón Stadion, 52 ezer néző, v.: Mark Clattenburg (angol)
gólszerző: Saúl Níguez (11.)
sárga lap: Saúl Níguez (85.), illetve Douglas Costa (40.), Benatía (82.), Neuer (82.), Vidal (88.)
Atlético Madrid: Oblak - Juanfran, Gímenez, Savic, Filipe Luís - Saúl Níguez (Partey, 85.), Gabi, Fernández, Koke - Griezmann, Torres
Bayern München: Neuer - Lahm, Javi Martínez, Alaba, Bernat (Benatía, 77.) - Xabi Alonso - Douglas Costa, Thiago Alcantara (Müller, 70.), Vidal, Coman (Ribéry, 74.) - Lewandowski

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: