2010-10-22 11:37:47• hírek • Szatmar.ro

Juhász, Koman, Marica

A védő sarokkal, a középpályás és a csatár éles szögből talált kapuba.

A labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában nem sok babér termett a magyar illetve a román csapatoknak, mivel a Debrecen odahaza kikapott a PSV Eindhoventől, míg a Steaua csak hatalmas szerencsével mentett pontot Utrechtben. Ennek ellenére a külföldön légióskodó magyar illetve román játékosok viszonylag jó napot fogtak, hárman is gólt tudtak szerezni.

A G csoportban a belga Anderlecht két vereség után mindenképpen le szerette volna győzni az AEK Athén együttesét. Hogy ez végül a vártnál is simábban ment, abban komoly szerepe volt a magyar védőnek, Juhász Rolandnak, aki, amellett, hogy tökéletesen látta el védekező feladatát (csapata nem kapott gólt), a 75. percben gólt is szerzett (0.44-nél). Nem is akármilyent, hisz egy szöglet után sarokkal juttatta a labdát Saja kapujába, Busszufa és Lukaku után harmadikként.



 

Koman Vladimir nem lehetett tökéletesen boldog, hiába szerezte meg első gólját a Sampdoria színeiben, ami egyben első európai kupatalálata is. Az ukrán származású magyar válogatott középpályás az ukrán Metaliszt Harkiv otthonában egy pazar támadás után szépen vitte el a labdát Desljenkovics kapus mellett, majd éles szögből a hálóba gurított. Az ukránok azonban nem ijedtek meg a gyorsan bekapott góltól, Taison és Xavier (egyébként szépségdíjas találataival, érdemes tehát végignézni a videót) fordítani tudtak.



A Stuttgart sereghajtó a Bundesligában, a H csoportban azonban listavezető. A svábok ezt annak is köszönhetik, hogy csütörtökön 1-0 arányban legyőzték a spanyol Getafét. Az egyetlen találatot Ciprian Marica szerezte, aki előbb ugyan Ustarui kapust találta el, a kipattanót azonban „Koman-szögből" a kapuba lőtte.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: