2010-10-26 13:44:53• hírek • Szatmar.ro

Káprázatos gól pókfoci után

Lavezzi (és szerencséje) csúfot űzött a Milan teljes védelméből.

Igazi rangadóval ért véget az olasz labdarúgó élvonal, a SerieA nyolcadik fordulója, hisz a hatodik Napoli a harmadik Milant fogadta. Ennek megfelelően össze is gyűltek vagy 60 ezren a San Paolo stadionban. Nagy részük valószínűleg csalódottan távozott a meccs után, mert a helyzeteit jobban kihasználó milánóiak mindhárom pontot elvitték, a hazaiak kedvence, Ezequiel Lavezzi ugyanakkor egy nem mindennapi góllal hozta vissza (időlegesen) a hazai reményeket.

Robinho és Ibrahimovic góljai után úgy tűnt, a Milan simán elviszi a három pontot, de a 78. percben jött Lavezzi meglepő gólja. Az argentin betört a vendégek tizenhatosára, majd Papastatopulosz és Nesta szorításában nagyot esett, a labda azonban „alatta maradt". A világbajnokságot is megjárt támadó gyorsan felpattant és kihasználva azt, hogy Abbiati is kilépett a kapujából, egy laza mozdulattal beemelte a labdát a....

Ezzel be is állította a végeredményt, aminek köszönhetően a Milan 12 év után tudott nyerni Nápolyban és feljött a második helyre, a Napoli pedig maradt a hatodik.

 

Nézd meg Lavezzi gólját 2.40-nél!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: