2014-04-09 01:45:46• hírek • Blikk.hu

Kapócs Zsóka titokban férjhez ment

A színésznő és szerelme éveken át tartó viharos románc után, úgy tűnik, megállapodtak, lecsillapodtak, és a legnagyobb csendben örök hűséget fogadtak egymásnak.

Igaz, két évvel ezelőtt még a miniszterelnök főtanácsadója erősítette meg a Blikknek a hírt, miszerint végleg szakítottak Zsókával. Akkor az a pletyka járta, hogy Habony valamiben nem volt hajlandó kompromisszumot kötni: volt házasságából született négyéves kis­fiát nem akarta hanyagolni még Zsóka kedvéért sem. A színésznőnek bemutatta a fiát, és szerette volna, ha jó kapcsolat alakul ki közöttük, de Zsóka mindig kivonta magát a közös programok alól, ezért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A színésznő a szakítás után összeomlott, közösségi oldalán öntötte ki a bánatát.

- A hír igaz! Csak a kapcsolatnak én vetettem véget, hiszen nem működött! Árpád kisfiával tökéletesen kijöttem! Sajnos az igazságérzetemet bántja ez az óriási hazugság, de az én lelkem tiszta! Nem hittem volna, hogy ekkorát fogok csalódni abban az emberben, akit szerettem - tárta ki szívét a szép színésznő.

Ezek után a jég újra megtörni látszott, és győzött a szerelem, hiszen tavaly tavasszal már olyan hírek keringtek, hogy a színésznőnek megkérte a kezét a miniszter főtanácsosa, és Zsóka a közösségi oldalán írta rajongóinak, hogy régi vágya teljesült, ezért visszavonul a nyilvánosság elől.

„Csak a honlapomon keresztül fogtok tudni üzenni, elérni vagy tájékozódni az aktuális fellépéseimről. Szeretnék picit a háttérben maradni a jövőben, ez már régi vágyam volt, és most így döntöttem!"

A hír itt nem ért véget! Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: