2008-08-16 12:11:11• hírek • Czinzel László

Erdődön Dancs Annamari, Tasnádon Charlie volt a sztár

Péntek este megyénk két városában fergeteges volt a buli a városnapokon.

Erdőd idén is egynapos ünnepe péntek délben kezdődött a mazsorettek, illetve a krasznabélteki-mezőpetri egyesített fúvószenekar felvonulásával. 

Duma Ovidiu polgármester a megyei tisztségviselők társaságában nyitotta meg az idei rendezvényt, jó szórakozást kívánva, majd a román és az eu-himnusz eljátszása után kezdetét vehette a kulturális műsor. Az első óra a magyarországi meghívottaké volt - mind a napkoriak, mind a szakolyiak (Erdőd két testvértelepülése) néptánccal, asszonykórussal szórakoztatták a közönséget, amelynek tagjai előszeretettel húzódtak be az árus-sátrak alá a jéghideg csapolt sör mellé. Volt szépségverseny, tombolasorsolás: magyar szempontból Dancs Annamari volt az est sztárvendége, aki nagy sikert aratott dalaival.

Charlie viszont teljesen elkápráztatta a közönséget Tasnádon, ahol szombaton is tartanak az idei városnapok. Véron András polgármester magnyitóbeszédét követően Tasnád Himnuszát játszották el, majd a mazsorettek és a minorettek vonultak végig a központban. Román népzene és folkzene után az est fénypontja következhetett Horváth Charlie közismert számait sokan meg is könnyezték. A Simplu koncertje zárta az első estét, mára, azaz szombatra pedig Dobrády Ákost (TNT) várják a szervezők.
 
erdod_varosnap
szatmar.ro 

 
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: