2018-12-20 19:10:10• hírek • x

Kanári-szigeteki nyaralást nyert tombolán a Poszet Kft. szerencsés vásárlója

Immáron negyedik alkalommal szervezték meg a Poszet Kft. vásárlói számára a hagyományosnak számító tombolát. Csütörtökön meg is volt a húzas.

Az idei nyereményjátéknak egyetlen díja volt: a minimum 300 lej értékben vásárló kliensek között egy kétszemélyes Kanári-szigeteki utat sorsoltak ki. A nyaralást a Solarex Tours szervezi. A szerencsés kliensnek és partnerének a szálláson felül a Poszet Kft. a repülőutat és a teljes ellátást is biztosítja.

 

Kik vehettek részt a 2018-as sorsolásban? Mindazok a vásárlók, akik minimum 300 lej értékben vásároltak a Poszet Kft. üzleteiben vagy a szolgáltatásaikat vették igénybe, minimum ugyan ebben az értékben. A résztvevők minden elköltött 300 lej után kaptak egy tombolajegyet. Ennek értelmében nem csak egy, hanem több kitöltött szelvénnyel is beneveztek. A versenyre május elsejétől december 20-ig összesen csaknem 5000 nyereményszelvény érkezett. A boltban felállított átlátszó, lepecsételt és lakatra zárt kockában halmozta a szatmárnémeti vállalkozás a tiketteket.

 

"A játékhoz a Poszet Kft. vásárlói köre már hozzászokott és keresik is a lehetőséget. Van olyan szerelő, aki több mint 300-szor szerepel az urnában. A nevezők és a szelvények száma évről évre növekszik. A kliensek a tombola miatt is vissza-visszatérnek a vállalkozás termékeihez és szolgáltatásaihoz, de szerencsére elmondható, hogy a vásárlói hűség nem csak a nyeremény lehetőségének köszönhető" - nyilatkozta Poszet Ferenc, a Kft. tulajdonosa.

 

A nyertes szelvény kihúzására a szerkesztőségünket kérték fel. Újságírónk boldogan teljesítette a nemes feladatot, tudván, valakinek nagyon boldog karácsonyt okozhat az idén.

 

A szerencsés, aki a kétszemélyes Kanári-szigeteki utat nyerte, nem más, mint Dorida László, szatmárnémeti lakos. Ezúton tolmácsoljuk a Poszet Kft. egész csapatanak gratulációját, illetve karácsonyi jó kívánságait az egész családnak!

 

A Poszet Kft. jövőre is tervbe vette a tombola játék meghirdetését. Annak előtte azonban kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánnak a vásárlóik, családjaik és az egész lakosság számára.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: