2019-11-18 10:09:52• hírek • Bede Emőke

Kamu kéményseprők garázdálkodnak Vetés községben

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Noha az időjárás inkább tavaszt idéző, mintsem novemberi, nem árt időben felkészülni a fűrészszezonra időben felkészülni. A háztartásoknak ez nem csak azt jelenti, hogy időben biztosítani kell a tüzelőanyagot, hanem azt is, hogy gondoskodni kell a kályha- vagy kazánrendszer biztonságos üzemeléséről is.

A család biztonságának védelmében elengedhetetlen a kémények rendszeres időközönként történő kitisztítása, hiszen egy eldugult kémény nem csak füstöl, de számtalan olyan veszélyt is rejteget magában, mely akár emberéleteket is követelhet. Épp ezért érdemes időben igénybe venni egy megbízható kéményseprő szolgáltatásait, így nagy eséllyel nem érnek senkit sem váratlan, kellemetlen meglepetések a tél során. Nagyon fontos azonban, hogy egy valódi szakemberre bízzuk a munkát, és messziről kerüljük el azokat, akit csak átverni szeretnének bennünket.


„Az utóbbi napokban Decebal településen idegen személyek, a polgármesteri hivatal által felhatalmazott „kéményseprőknek” adva ki magukat, megpróbáltak több lakásba bemenni. Figyelmeztetjük Vetés község lakosait, hogy a polgármesteri hivatal senkit nem hatalmazott fel ilyen feladatok elvégzésére és nem indított el semmilyen akciót a kémények ellenőrzésére. Kérjük a lakosokat, hogy ilyen esetekben azonnal értesítsék Vetés község helyi rendőrségét a 0786-185.259-es telefonszámon” – figyelmeztet hivatalos oldalán a Vetési Polgármesteri Hivatal.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: