2018-08-13 05:48:35• hírek • Blikk.hu

Kamu címet adott meg: Weisz Fanni titokban tartotta családja előtt esküvője helyszínét

Amint azt a Blikk már megírta, a siket modell és kosárlabdázó kedvese egy tündérmesébe illő esküvő keretein belül mondta ki a boldogító igent szombaton.

Ám úgy tűnik, Weisz Fanninak nem sikerült rendeznie a családjával való konfliktusokat: a Bors úgy értesült, hogy bár a modell családja kapott meghívót, a pontos helyszínt abból nem tudhatták meg, hiszen az esküvőt nem a szülőknek küldött meghívóban szereplő időpontban és helyszínen tartották meg.


A Bors úgy tudja, Fanni bő egy hónapja juttatta el a meghívókat a barátainak, illetve a család néhány tagjának. A szöveg szerint augusztus 11-én 15.30-kor a IV. kerületi polgármesteri hivatal dísztermében mondta volna ki a boldogító igent Fanni. A helyszínre szombaton félóránként érkeztek az ifjú párok a házasságkötő terembe, de Fanniék nem voltak köztük.


"Már többen ke­resték ma ezt a párt, mindenki a fél négyes időpontot em­legette" – tájékoztatta a lapot az intézmény egyik alkalmazottja. A lapnak a modell egyik ismerőse a meghívót is eljutatta.


"Nem tudjuk, mi a helyzet, többen kerültünk ebbe a tanácstalan helyzetbe. Megértjük, ha valamiért újra kellett szervezni az eseményt, de ez akkor sem volt szép dolog" – mesélte in­gerülten Fanni egyik közeli ismerőse a Borsnak.


A lap értesülése szerint Fanni édesanyját, Léránt Ágnest rettenetesen megviselik a történtek, ezért nem tudott és nem akart erről beszélni, de azt megerősítette, hogy a család nem ka­pott értesítést a pártól a helyszínváltozásról.


Weisz Fanni pedig nem válaszolt a kérdésre, hogy miért szervezték át az esküvőt, illetve, hogy miért nem értesítették a változásról a család tagjait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: