2012-12-05 13:33:07• hírek • Póti Orsolya

Kampány zajlik a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban pályázatot indítottak a KÖFEDISZ elnöki tisztségének betöltésére. A jelentkező diákok szándéknyilatkozatainak elbírálása után igazi választási kampány vette kezdetét a tanintézményben.

December 14-ig igazi kampányhangulat uralkodik a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, ugyanis a KÖFEDISZ elnöki tisztségét betölteni vágyó diákok versengenek diáktársaik szavazataiért.

A pályázati felhívást még november elején tette közzé a KÖFEDISZ, a feltételek pedig a következők voltak: sokoldalúság, jó kommunikációs képesség, 10-es magaviselet, 9,30-on felüli tanulmányi átlag és egy szándéknyilatkozat megírása, amelyben a jelentkezők kifejthették terveiket, elképzeléseiket a KÖFEDISZ jövőbeni tevékenységeivel, programjaival kapcsolatban.

A jelentkezők a szándéknyilatkozatokat Kovács Erika tanárnőnek kellett leadják november végéig és ezek elbíráslása egy közös tanár-diák zsűri dolga volt. A tényleges kampányban a zsűri által elfogadott szándéknyilatkozatok szerzői vehetnek részt.

Az elnöki tisztség betöltésére bármely (aktív vagy eddig háttérbe szoruló) IX-XI. osztályos Kölcseys diák jelentkezhetett. December 14-ig a kampányban résztvevők a kölcseys diákokat kell meggyőzzék a saját maguk által megszerkesztet szórólapokkal, plakátokkal és egyéb kampányanyagokkal, hiszen minden tanuló szavazni fog.

Az elnökválasztásra december 20-án kerül sor!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: