2011-05-03 17:34:58• hírek • Szatmár.ro

Kampány a drogfogyasztás ellen

Közös drogellenes kampányt szervez május 2-8. között a Szatmár Megyei Drogprevenciós Központ és a Sport és Ifjúsági Igazgatóság a Fiatalok Napja jegyében. A kampány keretében előadásokra, kerekasztal-beszélgetésekre kerül sor.

„Az igazság a drogokról" elnevezésű projekt keretében zajlik május 2-8. között az a kampány melynek célja a drogok fogyasztásának megelőzése a fiatalok körében. „Lehetőségek - A te közösségedben, nincs helye a drogoknak" szlogennel hívja fel a fiatalok figyelmét a megyei Drogprevenciós Központ, valamint a Sport és Ifjúsági Igazgatóság.

A rendezvény keretében május 4-6. között a Drogprevenciós Központ pszichológusai tartanak interaktív előadásokat, akik igyekeznek arra rávilágítani mennyire káros az alkohol, cigaretta és drogok fogyasztása a fiatalok körében. Az előadások végén a pszichológusok segítséget nyújtanak olyan szülőknek, akiknek gyermeke kábítószert fogyaszt. Az előadásokra a Mihai Eminescu Kollégiumban kerül sor.

Május 5-én, csütörtökön 13 órától egy közvitára kerül sor a Ioan Slavici Kollégiumban, melynek témája a dohányzás, az alkohol és drogok káros hatásai. A program célja, hogy tudatosítsa a diákokban a drogfogyasztás káros hatásait, illetve az egészséges életmód felé vezesse őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: