2015-10-12 16:29:32• hírek • Szatmar.ro

Újabb jogsi nélküli balesetező – ketten megsérültek

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Két nap alatt három olyan személy okozott közlekedési balesetet Szatmár megyében, akiknek vezetői engedélyük sem volt. Két esetről vasárnap már beszámoltunk, a harmadik Túrterebesen történt és ketten megsérültek. Súlyos gázolás történt Batizon is.

A rendőrség beszámolója szerint V. László vasárnap hajnalban csúszott meg Volkswagen Passatjával Túrterebesen a nedves, kavicsos úton és belecsapódott az út szélén álló villanypóznába. A balesetben egy 25 éves fiatalember és egy 15 éves lány kisebb sérüléseket szenvedett.

A balesetet követően a 33 éves sofőr elhagyta a helyszínt, továbbá amikor a rendőrség azonosította, kiderült, hogy semmilyen jogosítványa nincs. A hatóság gondatlanságból elkövetett testi sértés, jogosítvány nélküli vezetés és a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása vádpontokban indított ellene eljárást.

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap késő délután Batizon is. Egy helyi illetőségű, 65 éves férfi elővigyázatlanul, szabálytalan helyen próbált meg átkelni az úttesten, a 45 éves L. Iona pedig már nem tudta kikerülni és Volkswagenjével elütötte. A gyalos súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: