2014-10-16 14:37:41• hírek • Szatmar.ro

Kamionnak lökte az előtte haladót a részeg sofőr

Autójával kamionnak lökte az előtte haladó gépkocsit egy részeg sofőr szerda délután Szatmárnémetiben, szerencsére személyi sérülés nem történt. Néhány órával később Alsószoporon egy fiatal Szilágy megyei nő gépkocsijával elővigyázatlan kamaszt gázolt.

Október 15-én, szerdán két súlyosabb közlekedési baleset is történt Szatmár megyében. Közülük az első Alsószoporon, ahol a 30 éves Alexandra A. Citroën típusú személygépkocsijával nem tudta elkerülni az úttesten szabálytalan helyen, elővigyázatlanul átkelni igyekvő 16 éves kamaszt. Szerencsére a fiú kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, a nő alkoholtesztje pedig negatívnak bizonyult.

Első ránézésre jóval súlyosabb baleset történt 18.45-kor Szatmárnémetiben, a Batizi úton. A Ioan N. vezette Volkswagen személygépkocsi ugyanis hátulról oly erővel szállt bele az előtte, vele egyazon irányba haladó Dáciába, hogy azt átlökte a szemközti sávba, egyenesen egy Mercedes kamion vontatta utánfutóba. Noha az anyagi kár jelentős, szerencsére senki sem sérült meg komolyabban.

A helyszíni vizsgálatok során aztán kiderült, a balesetet okozó Ioan N. erősen részeg volt, az alkoholszonda ugyanis 1,08 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott kifújt levegőben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: