2009-03-30 08:03:26• hírek • Balogh Anita

Kamionbaleset a Károlyi úton

A menetirány szerinti bal oldali árokba hajtott egy teherszállító kamion hétfőn reggel, kevéssel fél 7 után. A balesetben senki sem sérült meg, a teherautó vezetője szerint azért balesetezett, hogy egy másik balesetet megelőzzön.

A Károlyi úton, a Dana Hotel közelében történt baleset hétfő reggel. Egy máramarosi rendszámú teherszállító egy szatmári rendszámú Dacia személygépkocsit előzött, amikor a Dacia balrafordulásba kezdett.

A kamionos csak úgy tudta elkerülni a tragédiát, hogy a menetirány szerinti bal oldali árokba hajtott.

Az autó egy földgázvezetéknek csapódott ami némileg megrongálódott, de a gázszivárgásból származó veszélyt a szakemberek hamar elhárították.

A helyszínen sikerült beszélnünk a Dacia és a teherautó vezetőjével is, akik meglehetősen másképp mesélik a történteket. A kamionos szerint a személygépkocsi vezetője vétkezett, hiszen hirtelen, meglepetésszerűen kezdte a manővert, miközben ő már előzte az autót, a Dacia vezetője viszont szabályos balrafordulásról beszél.

Egy biztos: a helyszínen sok rendőr végezte a helyszínelést s hamarosan kiderítik, hogy valójában kinek a hibájából került a 10 tonnás rakománnyal megrakott TIR az árokba.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: