2013-03-15 16:02:06• hírek • Kocsis Zoltán

Kamion csapódott a villanyoszlopba, áram nélkül maradt 16 falu

A két napja tartó esőzést péntek hajnalra havazás váltotta fel, minek következtében teljes Szatmár megye fehér pihetakaróba burkolózott. Az autósok legnagyobb bánatára - néhány óra leforgása alatt három közlekedési baleset is történt a megyében. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

A legkomolyabb következményekkel járó közlekedési baleset Felsőszoporon történt délelőtt 11.00 óra körül. Egy bolgár kamion megcsúszott a havas úton és egy villanyoszlopnak ütközött.

Noha a gépjárművezető nem sérült meg, a baleset igen komoly következményt vont maga után, hisz megsérültek a villamosvezetékek, emiatt 16 település pedig hosszú órákig áram nélkül maradt. Értesüléseink szerint e cikk írásának pillanataiban - 15.00 óra után - már helyreállították az áramellátást.

Szintén teherautó szenvedett balesetet néhány kilométerre odébb Krasznabélteken is. A borairól híres településen árokba csúszott egy nyergesvontató - sérülés itt sem történt.

Szatmárnémetiben 8.00 óra körül a Decebal hídon történt koccanás jelentős fennakadást okozott a közlekedésben. Amint Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, az egyik személygépkocsi nem tudott megállni a havas úttesten, ezért hátulról megütött egy másikat. Az átcsúszott a szemben jövő sávra, ahol frontálisan összeütközött a nagy havazásban araszolgató másik személygépkocsival. Szerencsére itt sem történt személyi sérülés.



Az idei tematikus évünk aranyfokozatú támogatója a Global Assistance biztosítási bróker cég valamint az Autowebshop.ro interenetes webáruház. Ezüstfokozatú támogatóink a First Drive Autósiskola és a szatmárnémeti Automeister.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: