2009-09-17 21:08:58• hírek • velvet.hu

Kamerák előtt műtik vékonyabbra

A színésznőnél a pajzsmirigy alulműködését diagnosztizálták, így bármit tehet, nem fog lefogyni. Azért vállalta a nyilvános plasztikai műtétet, hátha ezzel erőt tudni adni másoknak is. A beavatkozást viszont el kellett napolni, mert torokgyulladása van.

Cseke Katinkáról egy újfajta zsírleszívó technikával távolítják el a felesleget - hangzott el a Tv2 Mokkájában. A Jóban Rosszban színésznője a Velvetnek elmondta, azért döntött a műtét mellett, mert nem nagyon látott más kiutat arra, hogy fogyjon. „Hiába adtam le nyolc-kilenc kilót, ahhoz, hogy tovább csökkenjen a súlyom, napi 3000 felülést kellett volna csinálnom, de erre se időm, se energiám nem volt. Nem az a csaj vagyok, aki ezt végig tudja csinálni" - mondta.

A színésznő hozzátette, hogy a péntekre kiírt műtét két hetet csúszni fog, mert torokgyulladása van, ami viszont kizárja az altatást. Egy plasztikai sebész kipróbál rajtam egy újfajta eljárást, amit itthon még nem is teszteltek. Elvileg már a műtét alatt feszesítik és összehúzzák a bőrt, így nem lesznek hegek a testemen." Cseke arra kérdésre, hogy miért pont ő lett a tesztalany, annyit válaszolt: hogyha értő szemmel körülnézünk celebvilágban, akkor vitathatatlan, hogy idehaza átlagosan mindenki 42 kilót nyom. „Így maximum Tóth Vera és én kerülhettünk szóba. Végül nekem ajánlották fel, és én igent mondtam."

A műtétről az Aktív és a Megallán is be fog számolni, azt persze nem tudjuk, hogy élőben vagy sem, mindenesetre a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje reméli, nem lesz kamera, amíg ő altatásban van. „Ez sajtónyilvános, és tudom, hogy kevés nő vállalná be így. De én azt sem titkoltam soha, hogy a férjem egy másik nő miatt hagyott el. Persze mások ezt nem így gondolják, inkább azt hazudják, hogy ők léptek ki a kapcsolatból. Én azok közé a nők közé tartozom, akik felvállalják, hogy lepattant a férjük, felvállalják, hogy plasztikai műtétük lesz. Mi ebben a tagadni való? Ezzel akár erőt is lehet adni másoknak. A sorozatbeli karakterem azonban egy teltebb, igazi háziasszony-típus, így az íróknak is törniük kell a fejüket azon, milyen irányba változzon a vékonyabb Bodolai Böbe sorsa."

A CIB bankos asszisztensnő azt is elmondta, kilenc éve diagnosztizálták nála pajzsmirigye alulműködését, aminek következtében hízásnak indult. „Azelőtt mindig 59 kiló voltam. Most már a levegő is hizlal. A betegség miatt az anyagcserém nem úgy működik, ahogy kéne. Volt, hogy végigfutottam a nyarat, leadtam 12 kilót, csak joghurton éltem, de amint elkezdtem enni, minden visszajött. A műtét átlagosan 14-15 centit kerületcsökkenést ígér az átrendeződés után, ami nagyon sok. Talán ez erőt ad ahhoz, hogy ne egyek majd sokat."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: