2015-12-03 15:02:27• hírek • Kocsis Zoltán

Másra figyelt, oszlopnak ütközött

Oszlopnak csapódott és súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi szerda délután Szatmárnémetiben. Avasfelsőfaluban a gyalogosátjárón gázoltak el egy férfit, egy másikat pedig ittas vezetésen értek.

Szatmárnémetiben, a Batizi úton 19.25-kor csapódott egy villanyoszlopnak az Opel. Vezetője, L. Levente súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés következtében, a mentősök a megyei kórházba szállították.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 37 éves gépkocsivezető nem állt alkohol befolyása alatt, a balesetet pedig figyelmetlensége okozta. „Egyéb elfoglaltsága akadt", ezért vesztette el uralmát a jármű fölött, fogalmazott a rendőrség.

Valamivel több mint egy órával később közlekedési baleset történt Avasfelsőfaluban is, ahol egy Volkswagen személygépkocsi a gyalogosátjárón gázolt el egy szabályosan közlekedő 59 éves férfit. A gyalogos kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, a 66 éves sofőr nem fogyasztott alkoholt.

Nem úgy B. Tamás, akit szintén Avasfelsőfaluban értek ittas vezetésen a rendőrök: leheletében 0,53 mg/l alkoholszintet regisztrált a szonda, derül ki a rendőrség közleményéből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: