2015-12-04 14:10:24• hírek • Kocsis Zoltán

Kamaszt gázoltak a gyalogosátjárón

Azt követően, hogy szerdán szabályosan közlekedő gyalogos lett közlekedési baleset áldozata Avasfelsőfaluban, csütörtökön Szatmárnémetiben is elgázoltak valakit a gyalogos-átkelőn. Szerencsére a fiú ugyanúgy megúszta kisebb sérülésekkel a balesetet, mint a Mezőpetri közelében árokba borult BMW utasai.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a Volvo típusú személygépkocsi 20.40 körül ütötte el a 16 éves fiút a Károlyi út egyik gyalogosátjáróján, miután a jármű vezetője nem adott elsőbbséget a gyalogosnak. A 20 éves sofőr nem állt alkohol befolyása alatt és szerencsére a srác is kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Kora délután súlyosnak tűnő közlekedési baleset történt a DN19-es országúton Mezőpetri közelében is, ahol M. István elveszítette uralmát BMW-je fölött, a gépkocsi pedig az árokba borult. A jármű 26 éves utasa kisebb sérüléseket szenvedett, a sofőr ebben az esetben sem fogyasztott alkoholt.

Nem úgy az a 37 éves férfi, akit Szatmárhegyen állítottak meg és akinek leheletében 0,64 mg/l alkoholszintet mért a szonda...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: