2015-12-20 15:03:32• hírek • Szatmár.ro

Kalocsai Zoltán lett az év karatékája

A szatmárnémeti Miorita étteremben tartották szombaton a Megyei Karate Egyesület gáláját.

Idén is hangulatos, ünnepi gálával zárta az évet a Szatmár Megyei Karate Egyesület. Az egyesülethez tartozó klubok mindegyike képviseltette magát az eseményen, amelyen díjazták az év legjobbjait a legkisebbektől egészen az edzőkig és az egyesület munkáját támogatókig. A díjátadón részt vett Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Megyei Karate Szövetség tiszteletbeli elnöke is.

Az edzők közül díjjal ismerték el Filer Iván (Samuraiul SK), Nyesti Csaba(Okinawa) és Anzik Arnold (Energy Kardio Club) munkáját.

A sportolók közül kitartásukért, ambíciójukért a következő személyek részesültek elismerésben: Carina Nimigean, Ciorba Denis, Király Tamás, Erdei Kevin, Conolos Sebastian, Kónya Arnold, Ardelean Andrea, Circiu Patrick, Sarba Gabriel, Mészáros Bálint, Molnar Denis, Chichisan Liviu, Variu Gabriel, Molnár Blanka, Molnár Bence, Stan Arius, Sabou Denisa, Dragos Vlad, Kővári Dávid, Vlaicu Raul, Sandru Darian és Sommer Jarold.

Az egyesület legjobb sportolói:
- kumite lányok - Lemák Hanna, Bettina Alexa, Ariana Bledea, Bianca Conolos, Dora Suba
- kumite fiúk - Raul Bozintan, Stelian Trif, Kovács Ottó István, Bogdan Trif, Matei Mihali
- kata – Alin Marchiş, Darius Ardelean, Magos Robert Patrick
Kicsi szamurájok díjat kapott Andrei Olosuteanu, Kovács Máté és Paul Bozîntan

A Szatmár Megyei Karate Egyesület legjobb felnőtt korosztályú karatékája 2015-ös teléjesítménye alapján Kalocsai Zoltán lett, kadett korosztályban Vida Ármin, a gyerekek között pedig Pop Laura lett a legjobb.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: