2019-11-19 08:19:53• hírek • Blikk.hu

Kalapács alá kerül Andy Vajna gyűjteménye

December 7-én bocsájtják aukcióra a producer értékes gyűjteményének darabjait, köztük órát, hamutartót, filmes ereklyéket.

Kiderült, mikor és hol lehet licitálni majd Andy Vajna értékes hagyatékára! A január végén elhunyt producer gyűjteményét december 7-én, 14:00 órától bocsájtják árverésre a budapesti Nagyházi Galériában, ahol előtte is megtekinthetőek a felkínált tárgyak egy kiállítás formájában, november 23-tól egészen december első napjáig. 


Az elárverezendő emlékek közt találhatóak videókazetta-válogatások, dedikált poszterek valamint további filmes ereklyék, de nem szűkölködik a kínálat étkészletekből, festményekből, szobrokból és további dekorációs darabokból sem, nem is beszélve a gyönyörű Bentley autóról. Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a licitálás során befolyt pénz egy részét jótékony célra juttatja el Vajna özvegye, Tímea, aki akkor azt nyilatkozta: "Szeretnék segíteni a Gottsegen gyermekszív központnak."
 

Az aukcióra kerüli tárgyak teljes katalógusát itt tekintheti meg, a termékek fényképe mellett a kikiáltási áruk is feltüntetésre került.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: