2013-08-07 09:49:13• hírek • Kocsis Zoltán

Brutális gyilkosság Remetemező községben

Brutális gyilkosság történt kedd délután a Szatmár megyei Remetemező községhez tartozó Balotafalu területén: egy apát és fiát megölték, majd azzal a céllal, hogy a nyomokat eltüntessék, felgyújtották a holttesteket rejtő kisbuszt.

A lángoló Volkswagen típusú buszra egy falubeli lett figyelmes kedd délután, majd azonnal értesítette a rendőrséget. A Szatmár Megyei Rendőrség első közleménye ennek következtében még csak mezőn égő, Beszterce-Naszód megyei haszongépjárműről szólt.

A helyszínre kiérkező rendőrök és tűzoltók a lángok eloltását követően azonban a jármű hátsó ülése alatt két holttestet találtak. Nemsokára sikerült azonosítani is őket, így kiderült, hogy apáról és fiáról van. A 39 éves A. T. Blaga sajtóértesülések szerint a pünkösdi-karizmatikus mozgalom pásztora volt Beszterce-Naszód megyében. Birkózó fia alig 9 éves volt, és többször is edzett a CS Satu Mare - Cetate Ardud klub tagjaival.

A két holttesten több súlyos fej és nyaktájéki sérülést találtak a szakemberek. Szerda reggeltől immár a Román Rendőrség gyilkossági osztályának bukaresti nyomozói is segítik a szatmári rendőrség munkáját az ügy mihamarabbi feltárása érdekében.

A jelek szerint apa és fia még hétfőn indult el otthonról. A feleség kedden kezdett pánikolni, mivel folyamatosan nem tudta őket elérni telefonon. A meg nem erősített hírek szerint a férfi egy fogyatékkal élő gyerekekkel foglalkozó gyermekotthon igazgatója és táborozási lehetőséget keresett Szatmár megyében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: