2020-01-27 15:41:24• hírek • Fizetett tartalom

Kalandozz a Duna-deltában a Challenge Travellel!

Ha kirándulásról, utazásról, a nagyvilág megismeréséről beszélünk, hajlamosak vagyunk azonnal külföld felé kacsingatni, pedig Románia is számos izgalmas és lenyűgöző turisztikai látványossággal rendelkezik.

Valószínűleg ennek a gondolatnak a mentén elindulva szervez ez alkalommal romániai, egészen pontosan a Duna-deltát megcélzó kirándulást a szatmáriak egyik kedvenc utazási irodája, a Challenge Travel. S hogy miért esett választásuk épp a Duna-deltára? Mert ez a terület kétség kívül országunk egyik legszebb, ám sokszor méltatlanul elfeledett ékköve, melynek természeti szépségeit és kivételes ökoszisztémáját mindenkinek ismernie kellene. Az utazási iroda a tőle már jól megszokott módon olyan kirándulást állított össze a kalandozni vágyóknak, melynek során számtalan élményre és új ismeretre lehet szert tenni, de nem marad el a pihentető, medenceparti lazítás sem.


A június 29-én kezdődő autóbuszos kirándulás Szatmárnémetiből indul, majd Beszterce és Szováta érintésével Parajdra érkezik a csoport. Nap közben meglátogatják a népi fazekasság fellegvárát, Korondot, illetve az európai hírű üdülővárost, Szovátát. A kiránduló csapat ezt követően a kellemes hangulatú kisvárosban, Busteni-ben hajtja álomra a fejét. Második nap a kirándulók elindulnak a Duna-delta felé: délután érkeznek meg Mahmudiába, ahonnan 16 órakor csónakokkal indulnak el a deltába. A vacsorát és a szállást egy négycsillagos, medencével is rendelkező hotelben biztosítják.



A kirándulás harmadik napja reggelivel, majd szabadidővel indul, mely során lehet választani a horgászat, illetve a medence parti relaxáció közül, tehát hölgyek és urak egyaránt megtalálhatják a számukra tökéletes elfoglaltságot. Délután egy öt órás hajókázás következik a Deltában, melynek során a kirándulók bepillantást nyerhetnek a terület varázslatos szépségeibe. Az eseménydús nap után a csapat visszatér a hotelbe, ahol egy ízletes vacsora várja a kellemesen megfáradt kirándulókat. Negyedik nap, a reggeli után a társaság visszatér Mahmudiába, majd Tulcea érintésével Busteni-be. A kirándulás ötödik napja a hazatérés jegyében telik, de látnivalókban itt sem lesz hiány, hiszen a csapat Tusnádfürdő szépségeit fedezheti fel.



A részvételi díj a június 29. és július 3. közötti kirándulásra fejenként mindösszesen csak 1590 lej, de ha még most, január 30-ig jelentkezel, akkor 1500 lejes áron nevezhetsz be az utazásra. Az ár tartalmazza az autóbuszos utazást, az idegenvezetést, két éjszakai szállást svédasztalos reggelivel egy háromcsillagos hotelben, két éjszakai szállást félpanzióval egy négycsillagos, medencével is rendelkező hotelben, valamint az öt órás deltai hajókázás ellenértékét. Jól hangzik, nemde? Ha te sem szeretnél lemaradni erről a páratlan ajánlatról, foglald le időben helyed és használd ki a január végéig érvényes kedvezményt. A csodás Duna-delta csak rád vár.


Úgy gondolod, nem elég a mókából 5 nap? Akkor hadd ajánljuk figyelmedbe a Challenge Travel egy másik utazását, melynek során nem maradsz le a Duna-delta gyönyörűségeiről sem, de élvezheted a bolgár tenger hullámait is. A Napospart kiváló úti cél mindazoknak, akik imádják a napfényt, a tengert, a pancsolást, és szívesen lazítanának egy kicsit a turisták kedvenc partszakaszain. Ha te is egy hasonlóan eseménydús, de kellőképp pihentető nyaralásra vágysz kedvező áron, akkor mielőbb térj be az utazási irobába. További információk ide kattinva érhetők el.


Bővebb információkért hívd a 0361 413 093-as telefonszámot, vagy keresd fel a Challenge Travel utazási iroda székhelyét Szatmárnémetiben, a N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: