2014-05-22 11:14:32• hírek • Szatmár.ro

Kaktuszkiállítás nyílik május 27-én

A Szatmár Megyei Múzeumban tartja kaktuszkiállítását az Aztekium Kaktuszgyűjtő Egyesület.

Május 27. és június 1-je között immár tizennyolcadik alkalommal várja a kaktuszok rajongóit a Szatmár Megyei Múzeumba az Aztekuium Kaktuszgyűjtő Egyesület. A kiállítás ezeken a napokon 10 és 17 óra között tart nyitva. A kiállítók között nemcsak a szatmári kaktuszgyűjtők mutatják meg féltett, szúrós kincseiket, hanem szomszédos megyékből, illetve Magyarországról is érkeznek növények és rajongóik.

A szatmári kaktusz-rajongók, vagy a különleges növényekkel csak most ismerkedők számára is remek lehetőségeket tartogat a kiállítás. A kezdők a kaktuszvásáron beszerezhetnek maguknak jónéhány féle növényt és értékes tanácsokat kaphatnak tapasztalt gyűjtőktől. De azok is bővíthetik tudástárukat, akik már jó ideje kedvelői a szúrós növényeknek - hiszen lehetőség lesz találkozásra, tapasztalat-cserére a többi gyűjtővel.

A kiállítás keretében kétszáznál is több féle kaktusz lesz látható, bizonyos esetekben pedig igazi különlegességekkel találkozhatunk majd. A kaktuszkiállításra és -vásárra a belépés ingyenes.

A fotókért köszönet a Kaktuszlap.hu oldalnak.

Kaktuszkiállítás lesz Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: