2019-04-03 12:37:13• hírek • Bede Emőke

Kábítószerre bukkantak a rendőrök egy 18 éves fiúnál

Kedden a Szatmár Megyei Rendőr-kapitányság közrendészeti osztályának egyik egysége megállított egy autót, melyet egy nagybányai férfi vezetett. Az autóban rajta kívül egy 18 éves szatmári fiatalember is utazott, kinél a rendőrök 5 grammnyi növényi eredetű kábítószert találtak. A rendőrök a szert természetesen azonnal lefoglalták, az ügyben pedig bűnügyi nyomozást indítottak.

A közlekedésrendészeti osztály munkatársai sem pihentek kedden, a megye legforgalmasabb útszakaszain tartott ellenőrzések során több mint 110 pénzbírságot szabtak ki a szabálytalankodó autósokra, melyeknek összértéke 33 900 lej. Kiegészítő intézkedésként 16 sofőr vezető engedélyét függesztették fel, mivel legalább 50 km/h-val túllépték a megengedett sebességet.


Mindemellett az erdődi rendőrség a RAR munkatársaival szervezett egy ellenőrző akciót. A Nagymadarász területén tartott kontroll során 7 pénzbírságot róttak ki a nem megfelelő állapotú autók tulajdonosaira, ugyanakkor bevontak 4 forgalmi engedélyt is, mivel az autók károsanyag-kibocsátása túllépte a megengedettet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: