2020-09-16 11:51:42• hírek • Bede Emőke

Kábítószerező fiatalokat értek tetten az egyik szatmári parkban

Kedd délután egy csendőrpáros épp a szatmári Károlyi úton járőrözött, amikor az egyik parkban két fiatalra lettek figyelmesek, akik az egyik asztal mellett ülve cigarettáznak.

Közelebb érve a csendőrök észrevették azt is, hogy a fiúk előtt egy simítózáras tasak is van az asztalon, melynek tartalmát felhasználva sodorták maguknak a cigarettát. Az egyenruhások felszólították a két tinédzsert, hogy azonosítsák magukat és nyújtsák át igazolványukat is, ám a delikvensek olyannyira „be voltak állva”, hogy még e pofonegyszerű kérésnek sem tudtak eleget tenni. A csendőrök ezt követően megmotozták a két fiút. Zsebeikből további három tasak került elő: kettő ezek közül egy zöldessárga anyagot tartalmazott, a harmadik azonban üres volt, a fiatalok vallomáa szerint ugyanis annak tartalmát már korábban feltekerték.


A csendőrök ezt követően a helyszínre riasztották a szervezett bűzözés elleni osztály egyik munkatársát is, aki megállapította, hogy a nejlontasakokban található anyag több pszichoaktív szer kombinációjából áll.


A hatóság a kábítószert lefoglalta, az ügyben pedig eljárást indítottak.



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: