2019-09-04 06:50:26• hírek • Bede Emőke

Kábítószer miatt lett rosszul négy szatmári fiatal - Helyszíni képek

Kedden délután az egyik szolgálaton kívüli csendőr néhány gyanús fiatalemberre lett figyelmes, akik indokolatlanul hosszan üldögélnek egy autóban, épp az egyenruhás tömbháza előtti parkolóban. A csendőr közel egy órán keresztül tartotta szemmel a fiúkat, és mivel semmilyen mozgást nem látott, arra a következtetésre jutott, hogy valami tényleg nincs rendben, ezért riasztotta szolgálatban levő társait.

Noha első pillantásra úgy tűnt, hogy a négy fiatalember csak felöntött a garatra, hamar kiderült, hogy közel sem erről van szó: hárman közülük erős szédülésre panaszkodtak, a negyedik már remegett, tekintete pedig zavart volt. Az igazoltatást követően a csendőrök megmotozták őket, így sikerült rábukkanniuk két simítózáras zacskóra. Az egyik már üres volt, a másikban azonban még jócskán akadt abból a zöldes-sárgás növényből, melyből a fiatalok a rosszullétet okozó cigarettát sodorták.


A csendőrök azonnal értesítették a szervezett bűnözés elleni osztály munkatársait, akik egy gyorsteszt által igazolták, valóban pszichoaktív szerről van szó. A helyszíni jegyzőkönyv kiállítása után az esetet átvette a rendőrség, mely bűnügyi eljárást indított az ügyben.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: