2010-04-02 15:12:11• hírek • Póti Orsolya

Kabaré és zenés előadás

Urbán Nagy Róbert
Urbán Nagy Róbert

A kabaré, az opera és az operett műfajok kedvelői egy különleges zenés előadáson vehetnek részt április 16-án a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában.

Péntek este 19 órától a Filharmóniában zenés előadásra kerül sor, amelyre szeretettel várják a musical, opera és operett műfajok kedvelőit. A zenés produkciók előtt - egyfajta bemelegítésként - a közismert magyarországi humorista, Maksa Zoltán fogja megnevettetni a közönséget.

A folytatásban a tévéből jól ismert művészek, Mészáros Adrienn és Urbán Nagy Róbert egyedülálló produkcióval fogja szórakoztatni a könnyed zenés műfajok kedvelőit. A két profi előadóművész a Budapesti Operett Színház tagja; Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjében és még számos színelőadásban szerepeltek és arattak sikert a magyar fővárosban.

A műsor elkészítésében a producer arra is törekedett, hogy a közönség ne csak nézőként vegyen részt az előadásban, hanem a bátrabbak akár meg is mutathatják színpadon tehetségüket. A két órás előadás garantáltan szórakoztató pillanatokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a megjelenő közönséget. Az előadáson többek között olyan híres szerzőktől hangzanak el részletek, mint Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Puccini,  Sartorini vagy Brindisi. Az énekeseket zongorán Szentai Cecília kíséri.

Az érdeklődők jegyeket elővételben, valamint a helyszínen is megvásárolhatják. A  belépőjegyek ára 30 lejbe kerül. Több információért, vagy jegyfoglalásért a következő telefonszámokon lehet érdeklődni: 0741-653-657 vagy 0768-601-779.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: