2018-11-12 12:54:21• hírek • Bede Emőke

K. Zoltán újra lecsapott: a pénztárcák után most egy biciklit emelt el

A Helyi Rendőrség igencsak eseménydús napot zárhat ma: azt követően, hogy sikerült rendőrkézre keríteni egy jogosítvány nélkül autózó fiatal nőt, nemrégiben elkaptak egy visszaeső tolvajt is.

A közlemény szereplője újfent K. Zoltán, kinek neve már ismerős lehet a Szatmár.ro olvasói számára. Nemrégiben ugyanis arról számoltunk be, hogy a férfi egy szatmári közintézményből szeretett volna elemelni két pénztárcát, azonban a Helyi Rendőrség munkatársa tetten érte, így terve meghiúsult. Sikertelensége azonban nem húzta keresztül ambiciózus céljait, hiszen az elmúlt héten még kétszer lecsapott. És mindkétszer el is kapták.
 

K. Zoltán még ezt követően sem adta fel, hétfőn ismét lopással indított. A Solidaritatii lakónegyedben, egy üzlet bejárata elöl ugyanis elcsent egy biciklit, melyen 10 percen belül túl is akart adni, ám a Helyi Rendőrség emberei újfent tetten érték. A visszaeső tolvaj mellett a helyszínen volt még az a férfi is, aki megvásárolta a kerékpárt. A rendőrség kérdésére C. Caraba elmondta, nem tudta, hogy a vásárfia lopott, és a potom 15 lejes vételár sem volt gyanús neki.
 

K. Zoltánt a Helyi Rendőrség munkatársai átadták a Szatmár Megyei Rendőrségnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: