2008-08-01 17:23:11• hírek • Józsa János

KRISZ Tábor Nagytarnán

 Még várják a jelentkezőket az augusztus 4. és 11.-e között megrendezésre kerülő KRISZ táborba.

Augusztus 4. és 11.-e között kerül megrendezésre Nagytarnán az idei Királyhágómelléki Református Ifjak Szövettsége által szervezett vallási ifjúsági tábor.

 

A helyszín ismerős lehet azok számára, akik az előző években már részt vettek a táborban, hiszen az egyházmegye területén, a felújított közösségi házban fognak zajlani idén is a programok, sátorozni pedig annak udvarán lehet majd. A szervezők színes rendezvénnyel várják a fiatalokat, lesz sok játék, vetélkedő, futballmeccsek, karaoke, énektanulás de kirándulások és léleképítő előadások is helyet kaptak a programban, így Szilágyi Éva, a Református Gimnázium igazgatója, Póti Eduárd történelemtanár és Kovács József kisbábonyi lelkész is beszél majd a táborozóknak.

Az egész hét a Biblia Éve jegyében és a „Teljes írás Istentől ihletett” mottó alatt fog zajlani, a tábor idei célja ugyanis az, hogy a szentírást közelebb hozza a ma fiataljához. „Fontos, hogy a fiatalok vegyék kezükbe a bibliát és legyen életükben irányadó az ige, amit Isten ránk hagyott. Ezt próbáljuk a tábor során kihangsúlyozni”-mondta a Szatmár.ro-nak Ilonczai Zsombor főszervező. 

Még várják a jelentkezőket, olyan 13-14 éves, már konfirmált fiatalokat, akik szeretnének felszabadult környezetben és vallásos közösségben egy hetet eltölteni. A táborozni vágyók vasárnap az istentisztelet előtt, vagy az után, a templomuk lelkészét kell megkeressék, akitől megtudják a Nagytarnára utazással kapcsolatos tudnivalókat is, fontos ugyanakkor, hogy vigyenek majd magukkal a táborba bibliát, énekeskönyvet, sátrat, hálózsákot és evőeszközöket.

J.J.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: