2012-05-03 16:08:04• hírek • Szatmár.ro

KMDSZ Diáknapok: Szavazz a kedvenc csapatodra!

Juttasd kedvenc csapatodat száz ponthoz és kétszáz sörhöz! Lájkold őket a Szatmár.ro Facebook oldalán!

Május másodika óta tartanak a KMDSZ diáknapok, a kolozsvári egyetemisták legnagyobb ünnepe, amikor szinte szó szerint elszabadul a pokol a kincses városban. Mókás feladatok várják az őrültebbnél őrültebb arcokból álló csapatokat, buli minden pillanat - sokaknak ez a legnyomósabb ok, amiért Kolozsváron tanulnak tovább.

A látványos felvonulással elindult öt napos rendezvényt majális, koncert és hatalmas buli zárja. A 19. KMDSZ Diáknapok alkalmával az Intim Torna Illegál is részese lesz a kolozsvári magyar egyetemisták kedvenc eseményének, ugyanis a rendezvény utolsó napján a hipnotizőr királyok fogják táncra bírni a fiatalokat.

Ez egy olyan rendezvény, amin a részvétel a fontos, de a győzelem is, hiszen a nyertes csapat tagjai lesznek a legnagyobb királyok a következő egy évben.

A Szatmár.ro segítségével a csapattagok és szimpatizánsok most hozzásegítik az egyik csapatot a győzelemhez és nem utolsó sorban egy kis kedvcsinálóhoz: 200 doboz sörhöz. Nincs más dolgod, csak lájkolnod kell a Facebookon a Szatmár.ro oldalát, utána pedig a kedvenc csapatod képét. A legtöbb lájkot begyűjtők 100 pontot kapnak, és természetesen a 200 doboz sört!

Kezdődhet a kampány, ITT Szavazhatsz!!! A szavazás vasárnap reggel 10 órakor zárul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: