2020-03-22 13:48:18• hírek • Közlemény

Június 30-áig lehet kedvezményesen adót fizetni az idei évben

illusztráció
illusztráció

A rendkívüli helyzet miatt három hónappal meghosszabbodik, így március 31. helyett június 30-ig érvényes a 10 százalékos adókedvezmény, amely az ingatlanokra, a földterületekre és a gépjárművekre érvényes. A kormány által kiadott sürgősségi rendelet következtében az adóbevallások beadási határideje is június 30-ra módosul.

„Ugyanakkor ismételten megkérünk mindenkit, hogy mindannyiunk érdeke érdekében, amennyiben lehetőségük van rá, bármilyen befizetésre vagy ügyintézésre használják az online platformunkat. Itt az adóbevallás leadása mellett kifizethetik a helyi adókat, a különböző illetékeket, online érvényesíthetik a gépjárművek eladásához szükséges szerződéseket, és kérvényezhetik az adóigazolási bizonylatot (certficat fiscal) is” – áll a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal sajtóosztályának közleményében.

Ugyancsak rendelkezésükre állnak a www.ghişeul.ro  és a www.globalpay.ro  honlapok, amelyek használatával a nap bármelyik órájában intézhetik a kifizetéseiket. Amennyiben bármilyen más problémájuk adódik, a Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának hatáskörébe tartozó problémákkal kapcsolatban, érdeklődjenek a ditl@primariasm.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: