2020-05-19 16:07:52• hírek • közlemény

Június 1-én kezdődik a felújítás

2020. június 1-én kezdődik a szatmárnémeti Pneumoftiziológiai járóbeteg-ellátó épületének felújítása - számolt be a hírről a Szatmár Megyei Tanács.

Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Ioan Rus alelnök, illetve Iuliu Follert, a kivitelező F Haus Kft. képviselője kedden aláírta a munkálatokról szóló szerződést. Ennek értéke 1 040 677 lej (áfa nélkül) és a Ialomiței utca 1. szám alatti épület foglalja magában. A szakrendelő épületének külső homlokzata és belső terei egyaránt felújításra szorulnak, a kivitelezőnek 8 hónap áll a rendelkezésére a munkálatok elvégzésére.


A felújítással párhuzamosan a Szatmár Megyei Tanács licitet hirdet a szükséges orvosi diagnosztikai eszközök – köztük egy utolsó generációs röntgen gép - beszerzésére is, ezáltal is javítva az egészségügyi szolgáltatások színvonalát. A szerződés értelmében a rendelő bútorzatát is cserélik. A PNDL II. programból finanszírozott projekt összértéke hozzávetőlegesen 1 275 570 lej (áfa nélkül). 


A felújítás ideje alatt a rendelőben az egészségügyi ellátás nem módosul jelentősen. A páciensek telefonos időpontegyeztetés után továbbra is felkereshetik a szakrendelőt, ahol követniük kell az orvosi személyzet utasításait, valamint szigorúan be kell tartaniuk a koronavírus-járvány miatt hozott egészségügyi intézkedéseket.


A szatmárnémeti Pneumoftiziológiai szakrendelőt évente átlagosan hétezren keresik fel. 



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: