2018. július. 21., szombat
Névnap:
2011-05-17 16:40:50• hírek • Szatmár.ro/AutoSportClub

Június 11-én újra felbőgnek a motorok

Immár harmadik alkalommal, június 11-én kerül megrendezésre a nemzetközi gyorsulási verseny és autós élménynap, amelynek keretében a szervező AutoSportKlub a szatmárnémeti repülőtérre hozza Közép-Európa leggyorsabb és legérdekesebb autóit.

A nemzetközi gyorsulási verseny startjához több mint 250 nevezőt várunk, utcai, teszt és profi licenszes kategóriában. Ezek közül a Közép-Európai Gyorsulási Bajnokság résztvevői több mint 50, speciálisan erre a célra készített autó harcával fogják elkápráztatni a közönséget. A verseny, bár egyes számban beszélünk róla, több pillérre épül:

  • Az egyetlen nemzetközi licensszel rendelkező verseny a Közép-Európai Gyorsulási Bajnokság (CEDC) romániai pontszerző futama, amelynek keretében hazánk, Szlovákia, Magyarország, Moldávia és Horvátország leggyorsabb épített autói mérik össze tudásukat a szatmárnémeti repülőtér betonján

  • A Román Nemzeti Gyorsulási Bajnokság pontszerző futama, 12 kategóriában több mint 200 versenyző harcol az értékes pontokért és az értékes díjakért.

  • egy különleges „Szatmár-kupa" is megrendezésre kerül, lehetőséget biztosítva ezáltal a megyénkbeli versenyzőknek a kibontakozásra saját közönségük előtt.

A versenyre a beiratkozások június elsejétől kezdődnek, a satumare@dragracing.ro email címen, a versenykíírás és az összes rendezvényinformáció elérhető lesz hamarosan a rendezvény hivatalos oldalán, a www.chevrolet.dragracing.ro címen.


A leggyorsabb autók jönnek el Szatmárnémetibe
A leggyorsabb autók jönnek el Szatmárnémetibe


Show és látványelemek: Akárcsak az előző években, nemzetközi színvonalú autós és motoros betétprogramok szórakoztatják a közönséget, például elsőként Romániában profi motoros gyorsulási bemutatót is láthatnak a látogatók, a tervezett látványelemekről pedig számolunk be.

A Chevrolet Dragracing nemcsak az autózás szerelmeseinek jelent kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget: a nagykárolyi Termálstrand idén is kiköltözik a rendezvényre, a rendezvény zárómotívumaként pedig egy különleges afterpartyt szervezünk a repülőtéren, neves DJ-k és egy óriási szabadtéri buli zárja majd 2011 legnagyobb autós rendezvényét.

A rendezvény fő Partnere a Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselet, hivatalos autónk az új Chevrolet Aveo. Hivatalos partnerünk a Garanti Bank, gumiabroncsok a GerBogtól, szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járunk. A rendezvény szervezői: a szatmárnémeti AutoSportKlub, a DragRacing Hungary és a Dragracing Events Romania.

A verseny helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret a Szatmár Megyei Tanács bocsájtja rendelkezésünkre, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: